PROFESIONALIDAD

Nuestra Profesionalidad es su TRANQUILIDAD

Nuestro despacho pertenece a las siguientes Entidades Profesionales

  • Col·legi Oficial de Graduats Socials de Tarragona - Colegiado nº 811
  • Col·legi d'Economistes de Catalunya - Colegiado nº 12528
  • Associació de Professionals de Tècnics Tributaris de Catalunya i Balears - Asociado nº 1024
  • Col·legi Oficial de Mediadors d'Assegurances de Tarragona - Colegiado nº 1453
  • Col·legi Oficial d'Agents de la Propietat Inmobiliaria - Colegiado nº 424
  • Col·legi Oficial d'Administradors de Finques - Colegiado nº 718
  • Asociación Europa de Asesores Financieros (EFPA) - Asociado nº 7074
  • Col·legi d'Advocats de Reus – Colegiado núm. 733

 

FORMACIÓN

Jornada sobre la Incorporación de la Empresa al nuevo Sistema de Liquidación Directa (SLD) a la Tesorería General de la Seguridad Social

Hoy martes 11 de noviembre, ha tenido lugar en nuestro Colegio, la celebración de la Jornada sobre la Incorporación de la Empresa al nuevo Sistema de Liquidación Directa (SLD) a la Tesorería General de la Seguridad Social. Los ponentes de esta Jornada han sido la Sra. Silvia Conesa Sanz, Subdirectora provincial de gestión recaudatoria de la TGSS, y el Sr. Aleix Duràn Martí, Coordinador Provincial SLD de la TGSS.

Seminari MÒDULS 2016. INCIDÈNCIES, OBLIGACIONS, CAUSES EXCLUSIÓ – Tarragona

El passat dilluns es va celebrar a la Seu de l’Associació de Tècnics Tributaris de Tarragona, el Seminari Mòduls 2016.

Es varen tractar les novetats introduïdes per la normativa en quan als nous límits d’exclusió, activitats econòmiques excloses, causes i efectes de les exclusions, etc…

Ponent : Sr. Roberto Luengo Martín, Cap d’equip regional d’inspecció de l’AEAT a Tarragona

Curs de Direcció Estratègica i Operativa per a despatxos professionals. Visió per a 2016

Curs realitzats en dos sessions que van finalitzar el passat dilluns 23 de novembre de 2015.

El curs fou impartit per l’Antoni Izquierdo de Izquierdo Motter

El despatx professional es troba en un moment de canvis rellevants generat fonamentalment per la situació de l’entorn i la pròpia perspectiva del sector.

Gran nombre de professionals afronten el repte de desenvolupar canvis estructurals, estratègics i operatius per convertir les seves empreses en altament competitives.

El programa pretén aportar les claus a socis, directors i responsables d’àrea dels despatxos professionals un canvi de visió tècnica i professional, cap a una perspectiva empresarial de la seva activitat, incorporant elements de decisió i gestió que pràcticament no s’han utilitzat en gran part del sector.

Curs canvis normatius en la tributació de les SCP

Curs realitzats el dia 30 de novembre de 2015.

El curs fou impartit per Josep Mª Noguera i Amiel, Miguel Àngel Romero Mogorrón, José Mª Tovillas Morán, David Pou i Cañizares i José Manuel Ramírez Mérida.

En el programa del curs es va analitzar la repercussió de la Llei 27/2014 de l’Impost de Societats des de totes les besants: laboral, mercantil i fiscal.

Vam poder debatir el futur de les SCP i les CB amb objecte mercantil de cara al seu canvi a tributar a Impost de Societats, la seva dissolució,...

SEMINARI SOBRE LA JUBILACIÓ, NOVA REGULACIÓ I MANTENIMENT DE L’ APLICACIÓ DE LA LEGISLACIÓ ANTERIOR

El passat 25 de febrer iCat Consultors va assistir, al col·legi de Graduats Socials de Tarragona , al Seminari sobre la nova regulació del sistema de jubilació i el manteniment de l’aplicació de la legislació anterior.

Els punts que es varen tractar va ser de l’edat legal de jubilació, les particularitats, el nou càlcul de la pensió de jubilació, complement de maternitat i dels tipus de jubilació existents.

ASPECTES FISCALS I LABORALS DE LA INTERNACIONALITZACIÓ DE L’EMPRESA: LA MOBILITAT DELS TREBALLADORS

El passat dia 31 de març, el despatx d’iCat Consultors va assistir a les jornades realitzades per el Col•legi d’Economistes de Catalunya on van tractar els aspectes fiscals i laborals internacionals de les empreses i més concretament dels treballadors expatriats a altres països on tenen que prestar els seus serveis com a treballadors.

Si ets un treballador d’una empresa la qual t’han destinat a treballar fora del teu i tens qualsevol dubte si t’estan aplicant correctament la tributació o l’àmbit de seguretat social pots fica’t en contacte amb el nostre despatx d’iCat Consultors.

Seminario sobre IRPF y Novedades Fiscales 2016

El pasado miércoles 4 de mayo se celebró en el Colegio de Graduados Sociales de Tarragona el Seminario sobre el Impuesto de la Renta de las Personas Físicas (I.R.P.F.) y Novedades Fiscales 2016, que tuvo como ponente a Roberto Luengo Martín, Jefe de Equipo Regional de Inspección de la Agencia Tributaria en Tarragona.

SOLICÍTENOS MÁS INFORMACIÓN

Nombre (requerido)

Correo electrónico (requerido)

Asunto

Mensaje

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page